Alătură-te echipei noastre!

Angajam

Condiții:

 • Se spală cu utilaje care reduc semnificativ efortul fizic (nu se ridică covoare grele, nu se spală cu monoperie),
 • Covoarele centrifugate sunt ușor de pus pe bară la uscat,
 • Organizare și evidența comenzilor pe calculator,
 • Program de lucru:
  Luni - Vineri: 8-17,
  Sâmbătă: 8-12, o dată la 2 săptămâni,

Căutăm:

 • Șofer, care asigură transportul covoarelor de la domiciliul clienților. Program flexibil, de preferat după orele 16, pentru că atunci sunt acasă cei mai mulți dintre clienți. Deci se poate și ca job part time, cu contract de muncă pe timp parțial. Este necesar doar categoria B, transport local, în oraș și împrejurimi. Se plătește la mp, salariul este proporțional cu numărul de metri pătrați transportați.
 • Operator comenzi - acest post este destinat și doamnelor, pentru că presupune măsurarea covoarelor, operarea comenzilor pe calculator și relații cu clienții. Operarea pe calculator este simplă: se completează nume, telefon, adresa (dacă este cu transport), numărul de covoare și dimensiunile covoarelor. Ulterior se bifează comenzile finalizate pentru a fi înștiințați clienții, în mod automat, prin mesaje SMS.
 • Operator utilaj, presupune plasarea covoarelor pe banda utilajului care spală covoarele. Supravegherea parametrilor de lucru (detergent, balsam, presiune perii etc.) și centrifugarea. Covorul ud este plasat în centrifugă cu ajutorul unui cărucior.
 • Final, persoană care regrupează covoarele pe comenzi, după ce în prealabil se asigură de calitatea spălării și retușează covoarele.

În principiu încercăm să menținem delimitate sarcinile fiecărui angajat, dar dacă persoana care lucrează la utilaj poate să asigure un transport în anumite situații, este un plus.

Vă rugăm completați formularul de mai jos:

Bifați / debifați următoarele:


Este un avantaj să poți înlocui, la nevoie, șoferul care asigură transportul covoarelor

Operare extrem de simplă. Nu căutăm Excel, Word sau alte aplicații mai complexe

Înainte de sărbătorile religioase importante - paște, crăciun -, este posibil să fie nevoie de ore suplimentare